Blog

Kell egy kis csínytevés: Fel ne ébreszd aput!

Szülőként nem mindig könnyű kezelni a gyermeki csínytevéseket. Pedig a határok feszegetése a személyiségfejlődés természetes része. A gyerekeknek szükségük van arra, hogy néha áthágják a szabályokat. Erre ad lehetőséget a Fel ne ébreszd aput! társasjáték biztonságos és szórakoztató formában.

Tovább olvasom »

Válaszd ki Te az Ország Játékát!

Itt az ősz, ami már nyolcadik éve azt jelenti, hogy közösen fedezhetjük fel az év játékújdonságait. Elindult ugyanis az Ország Játéka, a JátékNet Webáruház által szervezett verseny, ami rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

Tovább olvasom »

5 ok, amiért jót tesz a gyerekeknek a halloween

A halloween egyre nagyobb teret hódít Magyarországon. Van, aki kimondottan örül ennek az egyedi ünnepnek. Mások viszont idegenkednek tőle mondván, hogy a beöltözésre ott van a farsang. Ez a kísérteties nap viszont több tekintetben eltér a farsangi mulatozástól és nem is célja, hogy kiváltsa azt. A gyerekekre pedig sok szempontból jó hatással lesz, ha idén ti is kipróbáltok néhány halloweeni szórakozást.

Tovább olvasom »

Közös idő a magabiztos sulikezdésért

Mindig reménykedhetünk abban, hogy a tanárok az első héten még nem árasztják el házival és tanulnivalóval gyermekünket. Még ha ez valóban így is van, a kötetlen nyáriszünet után biztosan éles váltás a tanteremben eltöltött sok-sok óra. Egy kis tervezéssel sokat segíthetünk abban, hogy könnyebben menjen ez az időszak.

Tovább olvasom »

Varázslatos teremtmények emlékezetes belépővel – Hatchimals

A Hatchimals első állatkái már több mint öt évvel ezelőtt bújtak ki tojásaikból. Azóta a varázslatos lények már megjárták a tenger mélységeit és a világűrt is, és tündérek is csatlakoztak a Hatchiverzumhoz. A kalandok során népszerűségük méltán töretlen maradt.

Tovább olvasom »

A tanulás a játékkal kezdődik!

Ki ne szeretné, hogy gyermeke könnyedén boldoguljon az iskolában, sikerélménye legyen tanulmányai során, jó eredményeket érjen el és olyan pályát választhasson magának, amilyet igazán szeretne. Bármily hihetetlenül hangzik, a tanuláshoz szükséges legfontosabb készségek és képességek a gyermek életének első 5 évében alakulnak ki, amit leginkább játék közben sajátít el.

Tovább olvasom »

A plüssök fontossága gyerekkorban

Köztudott, hogy a gyerekek szeretik a plüssöket! De vajon van ennek különösebb oka? Van ennek lélektani jelentése, esetleg valami haszna? Van bizony…

Tovább olvasom »

Homokozásra fel!

A homokozás nagyon fontos a motoros készségek, a kéz-szem koordináció, valamint az izmok erősítésének szempontjából. Azonban mi van akkor, ha nem tudunk vízpartra látogatni a nyár folyamán, hogy fejlesszük homok nélkül gyermekünk készségeit? Aggodalomra semmi ok! Elhoztuk nektek a megoldást: kinetikus homok! Lássuk mit is jelent ez a különleges anyag és hol használhatjuk!

Tovább olvasom »

Ünnepeljük az Olimpia világnapját!

Ép testben ép lélek, tartja a mondás, ami nem csak a felnőttek, de a gyerekek életében is nagyon fontos szerepet játszik.

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben