Blog

A nevetés pszichológiája

A nevetés pontos oka a mai napig rejtély, az viszont biztos, hogy ez az egyik leggyakoribb szociális megnyilvánulás. A nevetés a kommunikáció fontos eszköze, emellett pedig gyógyító hatása is van. Már az egészen kicsi babák is elsajátítják ezt a közlésformát és megörvendeztetik vele a környezetüket.

Tovább olvasom »

Velünk kupon nélkül is jól jársz!

Az őszi szezonváltás és a borongósabb idő magával hozza az elkerülhetetlen kuponnapokat is.Segítünk megtalálni a legjobb ajánlatokat!

Tovább olvasom »

Aréna a nappaliban

A díjnyertes Lufifejű bokszolókkal pillanatok alatt arénát varázsolhatunk a nappaliból. Csupán egy asztalnyi játéktérre van szükség, és már készen is állunk a közelharcra.

Tovább olvasom »

7 last minute iskolakezdési tipp anyukáknak

Az alábbiakban összeszedtük azokat az utolsó pillanatos tippeket és trükköket, amelyekkel simán megy majd az iskolakezdés a gyerekeknek és az anyukáknak egyaránt.

Tovább olvasom »

Vissza az iskolába: 15 tipp stresszkerülő szülőknek

Amellett, hogy a gyerkőc már nem otthon vagy nyári programokkal fogja tölteni az idejét és felszabadul néhány óra a szülők számára, nem árt

Tovább olvasom »

Játékos tanulás tavaszi szünet alatt is

Tavaszi szünet alatt a gyerekek másra nem tudnak gondolni, mint az édességre és a játékra, de mi van ha azt mondjuk hogy játék helyett, akarom mondani inkább játék mellett még tanulhatnak is.

Tovább olvasom »

5 kerti játék, amit mindenki szeretni fog!

Ezekben a nehéz időkben sok szülőnek fejtörést okozhat, hogyan is tudná hosszútávon lekötni a gyerkőcöket. Jön a jó idő, aki megteheti biztosan kint tölti majd a kertben a lehető legtöbb időt. Íme néhány kreatív ötlet, ami mindenkinek remek elfoglaltság lesz majd.

Tovább olvasom »

A játék jó üzletemberré tesz

Az üzleti élet telis-tele van mindennapi kihívásokkal, folyton naprakésznek kell lenni és nem árt előre gondolkodni, ha sikeresek akarunk lenni abban, amibe épp belefogtunk.

Tovább olvasom »

Jégvarázs 2 újdonságok

A Jégvarázs 2 betört a játékpiacra - Újdonságaink Hamarosan kopogtatni fog ajtónkon a Jégvarázs következő része. Kétségtelen, hogy a varázslatos Jégvarázs mesevilág folytatása a legjobbanvárt mesefilmek között foglal helyet, de mi a helyzet játékfronton?

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben