Blog

Madarak és fák napja

Szereted a természetet, a zöldellő mezőket és fákat és a csiripelő madarakat? Képzeld, ma van a napjuk!

Tovább olvasom »

Ünnepeljük együtt a nemzetközi Star Wars napot!

Már négy és fél évtizede van velünk az erő, és kovácsol össze rajongókat generációtól függetlenül. A western és sci-fi műfajának házassága, a látványos lézerharc párbajok már önmagukban garantálják a Csillagok háborúja töretlen sikerét. Mégis, a jó és rossz epikus harcát egész biztosan azért is imádjuk ennyien, mert kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak egy vagány karaktert, akivel azonnal azonosulni tudnak. Most együtt tudjuk ünnepelni a nemzetközi Star Wars napot, ismerjük meg együtt az ikonikus szereplőket!

Tovább olvasom »

7 feladat a húsvéti családi vetélkedőhöz

Ha már túl vagytok az ünnepi ebéden és a tojáskeresésen, akkor mozgósíthatjátok a család apraja-nagyját egy mókás húsvéti versenyre. Összegyűjtöttünk néhány feladatot, amit Ti is bátran bevethettek.

Tovább olvasom »

Szuperaranyos party állatka - LLP Ragyogó KaméLeon

A gyerekek észrevétlenül, játékosan gyakorolhatják az aranyos, interaktív kiskedvenc, a Ragyogó KaméLeon segítségével, hogy hogyan is kell empatikusan hozzáállni egy kisállathoz. A mások érzelmeinek megértése és másokra való könnyű ráhangolódás fejleszthető, gyermekkorban pedig különösen érdemes erre odafigyelni.

Tovább olvasom »

Sminkelj játékosan! - Kreativitás a Lukky gyermek kozmetikumokkal

Minden kislány olyan szeretne lenni, mint az anyukája. Ha anya főz, az apróságok is elkészítik a képzeletbeli ebédet. Idővel pedig anya sminkkészlete csábítja kísérletezésre a lányokat. A sminkkel való játék természetes igény, hiszen a gyerekek utánzással tanulnak, ismerkednek a világgal. Ha megtaláljuk a megfelelő helyet, időt és termékeket, bátran engedhetjük a színekkel és stílusokkal kísérletezni a kis hercegnőket.

Tovább olvasom »

A, a, a, a farsangi napokban!

Már javában tart a farsangi időszak és már mindenki lázasan készül a mulatságokra. Már biztosan vannak jelmez ötletek, melyek lassan elkészülnek és a tuti fánk receptje is előkerül. De vajon tudjuk pontosan, hogy mi is áll a farsang hátterében?

Tovább olvasom »

5 érdekesség a karácsonyról – szokások a nagyvilágból

A karácsony szóról Magyarországon mindenkinek a fenyőfadíszítés, a fa alatt lapuló ajándékok ugranak be először. Szenteste együtt várjuk a Jézuska és az angyalkák érkezését. Elmaradhatatlan étel a halászlé, esetleg a töltöttkáposzta, és az asztalra biztosan kerül bejgli is. De hogyan ünnepelnek más országokban? Összegyűjtöttünk Nektek 5 különleges karácsonyi szokást a nagyvilágból.

Tovább olvasom »

Kell egy kis csínytevés: Fel ne ébreszd aput!

Szülőként nem mindig könnyű kezelni a gyermeki csínytevéseket. Pedig a határok feszegetése a személyiségfejlődés természetes része. A gyerekeknek szükségük van arra, hogy néha áthágják a szabályokat. Erre ad lehetőséget a Fel ne ébreszd aput! társasjáték biztonságos és szórakoztató formában.

Tovább olvasom »

Válaszd ki Te az Ország Játékát!

Itt az ősz, ami már nyolcadik éve azt jelenti, hogy közösen fedezhetjük fel az év játékújdonságait. Elindult ugyanis az Ország Játéka, a JátékNet Webáruház által szervezett verseny, ami rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben