Blog

Játékos tanulás tavaszi szünet alatt is

Tavaszi szünet alatt a gyerekek másra nem tudnak gondolni, mint az édességre és a játékra, de mi van ha azt mondjuk hogy játék helyett, akarom mondani inkább játék mellett még tanulhatnak is.

Tovább olvasom »

5 kerti játék, amit mindenki szeretni fog!

Ezekben a nehéz időkben sok szülőnek fejtörést okozhat, hogyan is tudná hosszútávon lekötni a gyerkőcöket. Jön a jó idő, aki megteheti biztosan kint tölti majd a kertben a lehető legtöbb időt. Íme néhány kreatív ötlet, ami mindenkinek remek elfoglaltság lesz majd.

Tovább olvasom »

A játék jó üzletemberré tesz

Az üzleti élet telis-tele van mindennapi kihívásokkal, folyton naprakésznek kell lenni és nem árt előre gondolkodni, ha sikeresek akarunk lenni abban, amibe épp belefogtunk.

Tovább olvasom »

Jégvarázs 2 újdonságok

A Jégvarázs 2 betört a játékpiacra - Újdonságaink Hamarosan kopogtatni fog ajtónkon a Jégvarázs következő része. Kétségtelen, hogy a varázslatos Jégvarázs mesevilág folytatása a legjobbanvárt mesefilmek között foglal helyet, de mi a helyzet játékfronton?

Tovább olvasom »

Halloween ünneplése a gyerekekkel

A Halloween ünneplése még mókásabb, ha gyerkőcök rohangálnak a ház körül. Íme néhány mókás ötlet, hogy jól teljen az ünnep és a mendemondák ne hozzák a frászt a kicsikre. A Halloween - amellett, hogy egy igazán mókás ünnep – olykor a frászt hozza a kisebbekre, akik nem igazán értik mi folyik itt október végén.

Tovább olvasom »

Miért érdemes előre megvenni a karácsonyi ajándékot

Az emberek idegei sokszor túlterhelődnek, amikor az utolsó pillanatban rohangálnak karácsonyi ajándékért. Sokszor nem segít a meditációs gyorstalpalló, ám ha időben megveszed az ajándékod, az sokkal inkább.

Tovább olvasom »

Nyakunkon az iskolakezdés!

– Deliága Éva gyermekpszichológus írása a tanévkezdés körüli szorongásról. Sokakat nem örömteli várakozással, hanem torokszorító érzéssel tölt el szeptember. Kezdődik a suli! – Mit tehet a szülő, hogy könnyítsen az iskolakezdés nehézségein, segítse gyermekét?

Tovább olvasom »

Milyen a jó iskolatáska? - Előzzük meg a hátfájást!

A rosszul megválasztott iskolatáska oka lehet a hátfájásnak, a rossz tartásnak és hosszú távon a meglévő gerincferdülést vagy gerincbetegségeket is ronthatja.

Tovább olvasom »

Sátor-bátor

Azt hiszem, mindanyunknak megvan az a gyerekkori élmény, amikor bebújtunk a szekrénybe, vagy újabb és újabb búvóhelyet építettünk magunknak izgalmasabbnál izgalmasabb alapanyagokból.

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben