Blog

Készüljünk a húsvétra! II. – Nyuszi hopp!

Folytatódik a húsvéti hangolódás. A múlt héten a tojások kerültek terítékre, ma azonban egy még emblematikusabb, szerethető figuráról derítjük ki, hogyan kapcsolódik a húsvéthoz. Természetesen az állatsimogatók sztárjáról, a nyusziról van szó.

Tovább olvasom »

Készüljünk a húsvétra! I. – Tojáskaland

Véget ért a farsangi időszak, és már egyre gyakrabban lehet részünk a tavasz első napsugaraiban. Nőnek a virágok, rügyeznek a fák és melegszik az idő... a gyerekeket viszont valami más foglalkoztatja: mikor lesz már húsvét?

Tovább olvasom »

A zsákbamacska és a kibontás öröme – fiúknak is

Az ajándékokat minden gyerek szereti – kiváltképp, ha azok alaposan be vannak csomagolva. Az ünnepi csomagbontogatásra azonban már nem kell karácsonyig várni, hiszen számtalan játék képes meglepetés-élményt nyújtani.

Tovább olvasom »

Mit játszhatnak a felnőttek?

Míg a legtöbb ünnepen a gyerekeket helyezzük előtérbe, a közelgő Valentin-nap emlékeztet minket arra, hogy a hozzánk közel álló felnőttekről se feledkezzünk meg. Játszani a felnőttek is szeretnek, a játékpiacon pedig számtalan termék érhető el a felnőtt játékestekhez.

Tovább olvasom »

Djeco - szép kártyák és fejlesztő játékok

A szerencsehozó gekkóról elnevezett cég neve a minőségi és szemet gyönyörködtető kártyajátékok szinonimája. A memóriajátékok már túlmutatnak a párok egyszerű felfordításán. A szórakoztató játékmenetek kiválóan alkalmasak a gyerekek agyi fejlődésének támogatására. Ismerjük meg ezt a különleges irányzatot képviselő játékgyártót!

Tovább olvasom »

Mezítláb az egészséges lábakért

A mezítlábas járás természetes és egészséges. A mindennapokban az utcán cipőt hordunk, hogy megvédjük a lábunkat a mesterséges veszélyektől. A lábunk alkalmazkodik, ezzel egy időben azonban hajlamos elfelejteni a természetes járás mechanizmusát. Tartsuk észben, hogy még a legkényelmesebb cipő sem tudja megakadályozni a lábfej izmainak elgyengülését.

Tovább olvasom »

10 dolog, amit nem tudtál a LEGO-ról

A LEGO a legismertebb és legkedveltebb építőkocka-márka világszerte. Gyerekek milliói játszanak vele nap mint nap, mégis megeshet, hogy még sosem hallottál ezekről az érdekességekről, amik a márkához kötődnek.

Tovább olvasom »

Top5 jelmezötlet gyerekeknek – otthonra is!

A gyerekek imádnak beöltözni. Legyen szó farsangról, Halloweenről vagy csak egy gyerekzsúrról, más szintre emeli a játékot az, ha valóban egy kedvelt figura bőrébe bújhatnak a gyerkőcök. Manapság a jelmezbálok ritkábbak ugyan, de ettől még ne mondjunk le a beöltözés öröméről!

Tovább olvasom »

Lézerharc a kertben

A lézerharc – bár a sci-fi sorozatok ihlették – ma már egyáltalán nem mondható rétegsportnak.

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben