Blog

Aréna a nappaliban

A díjnyertes Lufifejű bokszolókkal pillanatok alatt arénát varázsolhatunk a nappaliból. Csupán egy asztalnyi játéktérre van szükség, és már készen is állunk a közelharcra.

Tovább olvasom »

7 last minute iskolakezdési tipp anyukáknak

Az alábbiakban összeszedtük azokat az utolsó pillanatos tippeket és trükköket, amelyekkel simán megy majd az iskolakezdés a gyerekeknek és az anyukáknak egyaránt.

Tovább olvasom »

Vissza az iskolába: 15 tipp stresszkerülő szülőknek

Amellett, hogy a gyerkőc már nem otthon vagy nyári programokkal fogja tölteni az idejét és felszabadul néhány óra a szülők számára, nem árt

Tovább olvasom »

Játékos tanulás tavaszi szünet alatt is

Tavaszi szünet alatt a gyerekek másra nem tudnak gondolni, mint az édességre és a játékra, de mi van ha azt mondjuk hogy játék helyett, akarom mondani inkább játék mellett még tanulhatnak is.

Tovább olvasom »

5 kerti játék, amit mindenki szeretni fog!

Ezekben a nehéz időkben sok szülőnek fejtörést okozhat, hogyan is tudná hosszútávon lekötni a gyerkőcöket. Jön a jó idő, aki megteheti biztosan kint tölti majd a kertben a lehető legtöbb időt. Íme néhány kreatív ötlet, ami mindenkinek remek elfoglaltság lesz majd.

Tovább olvasom »

A játék jó üzletemberré tesz

Az üzleti élet telis-tele van mindennapi kihívásokkal, folyton naprakésznek kell lenni és nem árt előre gondolkodni, ha sikeresek akarunk lenni abban, amibe épp belefogtunk.

Tovább olvasom »

Jégvarázs 2 újdonságok

A Jégvarázs 2 betört a játékpiacra - Újdonságaink Hamarosan kopogtatni fog ajtónkon a Jégvarázs következő része. Kétségtelen, hogy a varázslatos Jégvarázs mesevilág folytatása a legjobbanvárt mesefilmek között foglal helyet, de mi a helyzet játékfronton?

Tovább olvasom »

Halloween ünneplése a gyerekekkel

A Halloween ünneplése még mókásabb, ha gyerkőcök rohangálnak a ház körül. Íme néhány mókás ötlet, hogy jól teljen az ünnep és a mendemondák ne hozzák a frászt a kicsikre. A Halloween - amellett, hogy egy igazán mókás ünnep – olykor a frászt hozza a kisebbekre, akik nem igazán értik mi folyik itt október végén.

Tovább olvasom »

Miért érdemes előre megvenni a karácsonyi ajándékot

Az emberek idegei sokszor túlterhelődnek, amikor az utolsó pillanatban rohangálnak karácsonyi ajándékért. Sokszor nem segít a meditációs gyorstalpalló, ám ha időben megveszed az ajándékod, az sokkal inkább.

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben