Varázslatos teremtmények emlékezetes belépővel – Hatchimals

A Hatchimals első állatkái már több mint öt évvel ezelőtt bújtak ki tojásaikból. Azóta a varázslatos lények már megjárták a tenger mélységeit és a világűrt is, és tündérek is csatlakoztak a Hatchiverzumhoz. A kalandok során népszerűségük méltán töretlen maradt.

A cuki kis teremtmények az elbűvölő külsőn és egyéniségen túl sikerüket az egyedi belépőnek köszönhetik. Az eredeti Hatchimals-állatkák megismeréséhez némi türelemre és sok-sok törődésre van szükség. A tojást melengetni, dédelgetni kell ahhoz, hogy a meglepetés kiskedvenc elkezdjen mocorogni, majd szép lassan kibújjon tojásából. Bár nem minden Hatchimals-lényre kell ilyen sokat várni, mindegyik új kis barát esetében meglepő belépőre számíthatunk. Van olyan kis Pixies tündérke, aki szégyenlősen a szárnya mögé rejtőzik, mások pedig egy utazótáskában bújtak el.

 sup

Így nem is olyan meglepő, hogy a Hatchimals teremtményeit a YouTube-on nagy nézettséget elérő kicsomi videók inspirálták. A varázslények megalkotásában kulcsszerepet játszó James Martin (a gyártó, SpinMaster robotikai vezetője) a csapatával épp a kicsomagolós trendről beszélgetett. A videók népszerűsége világított rá arra, hogy a játékoknál mennyire fontos a várakozással egyre növekvő izgalom és a meglepetés varázsa. * Elhatározták, hogy ezt, a szülinapi és karácsonyi ajándékok bontogatásánál is jól ismert érzést szeretnék még tovább fokozni. Ezt a küldetést pedig kétségkívül sikeresen teljesíti minden kis Hatchimals-teremtmény.

Ha te is szeretnéd becsempészni ezt a varázslatos izgalmat a gyermeked életébe, akkor nézz körül Hatchimals játékaink között!

*Forrás: theglobeandmail.com

Olvasd el többi cikkünket is:

Közös idő a magabiztos sulikezdésért »

A tanulás a játékkal kezdődik! »

A plüssök fontossága gyerekkorban »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben