Válaszd ki Te az Ország Játékát!

Itt az ősz, ami már nyolcadik éve azt jelenti, hogy közösen fedezhetjük fel az év játékújdonságait. Elindult ugyanis az Ország Játéka, a JátékNet Webáruház által szervezett verseny, ami rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

Szakmai zsűri

A szakmai zsűri október végén hét különböző kategóriában választja ki az általuk legjobbnak ítélt játékokat. Családi/parti és kicsiknek szóló társasokat, bébi-, fiús, lányos, interaktív- és készségfejlesztő játékokat vizsgálnak több szempont szerint. Az győzelemhez például fontos, hogy a nevezett termék minél több készséget fejlesszen, alkalmas legyen a közös szórakozásra, és minél nagyobb örömöt szerezzen a gyerkőcöknek.

Idén a Kicsomi és a JimJam televíziós csatorna is különdíjban részesíti az általa legjobbnak ítélt játékot.

Közönségszavazás

Az Ország Játékának keresésében egy népesebb szakértői csapatra is számítunk: a szülőkre. A közönség ugyanis az Ország Játéka weboldalán szemügyre veheti az idei versenyzőket, és minden kategóriában szavazhat az elismerésre legérdemesebbnek talált játékra. A döntést november 7. éjfélig van idő megfontolni.

Már csak azért is megéri ré szt venni az Ország Játékának kiválasztásában, mert a szavazók sorsoláson is részt vesznek. 100 db 2000 Ft értékű és 1 db 50 000 Ft értékű JátékNet vásárlási utalvány várja szerencsés gazdáját. Érdemes követni az Ország Játéka Facebook-oldalát, ahol nemcsak a nevezett játékokról tudhatsz meg többet, de a sorsolások időpontjáról és eredményéről is értesülhetsz.

A voksod leadásakor egy bölcsőde vagy óvoda nevét is megjelölheted. A legtöbb szavazó által jelölt bölcsi és ovi egy-egy 50 000 Ft-os játékcsomagot kap. A szavazás mellett még rajzolással is hozzásegítheted a kedvenc intézményed egy ajándékcsomaghoz. Az Ország Játékához kapcsolódó rajzolós nyereményjátéknak itt olvashatod el a részleteid.

Ismerkedj meg az idei év játékújdonságaival, és juttasd győzelemre a kedvenc játékod!

Olvasd el többi cikkünket is:

5 érdekesség a karácsonyról – szokások a nagyvilágból »

Kell egy kis csínytevés: Fel ne ébreszd aput! »

5 ok, amiért jót tesz a gyerekeknek a halloween »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben