Szuper tippek, hogy a fürdetés élmény legyen!

Legyen szó a hidegről, amikor kiszállnak a kádból, vagy a ráncos ujjakról, mindig van valami, amit a kisgyermekek nem szeretnek a fürdésben. Ez a pár trükk segít abban, hogy már az első pillanattól kezdve boldog fürdőidőt teremts, ami által gyermeked a boldogságot és a kacagást fogja a fürdéshez társítani!

1. Vízhez szoktatás

Amikor újszülött babád van, leggyakrabban a topping & tailinggel érdemes őket a vízhez szoktatni, ami azt jelenti, hogy a babát tetőtől talpig meleg vizes törölközővel mosdassuk meg. Ez segít, hogy könnyebben hozzászokjanak a mosakodáshoz, és nem lesz olyan traumatikus élmény az első pancsolás. Ez a módszer kiválóan alkalmas, hogy megismertessük őket a fürdetéssel, és fokozatosan hozzászoktathatjuk őket a babafürdető használatához.

2. Kötődés

Ne felejtsd el, hogy a babafürdetés tökéletes alkalom az anyukával és apukával való kötődésre is. Élvezzétek ki minden másodpercét ennek a minőségi időnek kuncogással, csobbanással és egymás társaságának szeretetével. A babával eltöltött minőségi idő mindenféle zavaró tényező nélkül segít kialakítani ezt a kötődést.

3. Állíts össze egy rutint

Az éjszakai rutin kialakítása a babával olyan dolog, amit a baba meg fog tanulni és minden este várni fogja. Próbáld meg esténként ugyanabban az időpontban mosdatni. Egy kellemes meleg fürdő, majd egy babamasszázs és egy könyv az ágyban tökéletes esti rutinná válhat!

4. Tedd különlegessé!

Varázsold különleges élménnyé a fürdést! Ebben segítenek a különböző fürdőkádi játékok, vagy bolondítsd meg a vizet egy kis buborékkal! Nem számít, milyen korúak, a habfürdő annyi örömet, kacagást és kikapcsolódást nyújt a gyermekeknek! Ha igazán egyedi élménnyé szeretnéd tenni számára a pancsolást, válaszd a Gelli Baff fürdőzselét! Ez a jópofa por zselévé alakítja a vizet! Ha mégsem tetszene gyermekednek, a zselé könnyen visszaalakítható vízzé, de mi biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja! Ha pedig szórakozásként tekint a fürdésre, biztosan nagyobb kedvel ugrik majd be minden nap a kádba!

 Gelli Baff

Olvasd el többi cikkünket is:

Homokozásra fel! »

Ünnepeljük az Olimpia világnapját! »

Így válassz megfelelő SUP-ot! kisokos »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben