Mit játszhatnak a felnőttek?

Míg a legtöbb ünnepen a gyerekeket helyezzük előtérbe, a közelgő Valentin-nap emlékeztet minket arra, hogy a hozzánk közel álló felnőttekről se feledkezzünk meg. Játszani a felnőttek is szeretnek, a játékpiacon pedig számtalan termék érhető el a felnőtt játékestekhez.

Pároknak

A két személyes erotikus társasjátékok kínálata folyamatosan fejlődik. Az egyik legismertebb darab Hancúr Párbaj, de hasonló szabályokra épül a Monogamy vagy az Adsz vagy Kapsz társasjáték is. A játékosok, akik nem árt, ha egy párt alkotnak, a különböző feladatokon és kérdéseken keresztül kerülnek egyre közelebb egymáshoz, mind lelkileg, mind fizikailag. Ha azt szeretnétek lemérni, hogy mennyire ismeretitek a párotokat, akkor viszont a Páros játszma lehet a ti játékotok. Ezt nem csak ketten, de más párokkal együtt is játszhatjátok. Legyetek ti a tökéletes pár, amely tagjai mindent tudnak a másikról!

Hancúr Párbaj

Társaságoknak

Tinikorodban még jók voltak a házibulik, de mára ellaposodtak? Ideje elővenni a jól ismert játékokat, mint például a Felelsz vagy mersz című örökzöldet. A társasjátékkal sosem kell gondolkodni, hogy mit kérdezzetek. Ha nem akartok ennyire közvetlenül belekeveredni az izgalmakba, akkor a Hátsó gondolatok társasjátékot ajánljuk, ahol a történet ártatlan, csak a játékosok fantáziája nem. A bulikon a hagyományos társasokat is megfűszerezhetjük. Egy ilyen ötlet eredménye az Activity: Club Edition Travel társasjáték, ahol marad a rajz, a beszéd és a mutogatás, csak nem éppen gyerekbarát feladványokkal.

Hátsó gondolatok

Antiromantikusoknak

Ha nem az erotikát és a romantikát keresed egy jó társasjáték felett, akkor a Nightmare horror kalandjáték lehet a te társasod. A fordulatos játékban a játékosoknak együtt kell megfejteniük a rejtélyt és elkapniuk a veszélyes gyilkost. Tökéletes játék egy anti-Valentin-napi házibulira.

Nightmare Társasjáték

Bármilyen szórakozást is keressetek, a kínálatunkban biztosan ott lapul a megfelelő játék – hiszen játszani nem csak a gyerekek szeretnek.

Olvasd el többi cikkünket is:

Készüljünk a húsvétra! II. – Nyuszi hopp! »

Készüljünk a húsvétra! I. – Tojáskaland »

A zsákbamacska és a kibontás öröme – fiúknak is »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben