Lézerharc a kertben

A lézerharc – bár a sci-fi sorozatok ihlették – ma már egyáltalán nem mondható rétegsportnak. A játék olyannyira kinőtte magát, hogy még világbajnokságot is rendeznek belőle. Népszerűsége nem meglepő, hiszen a játékosok teljes biztonsággal élhetik át a háborús játékok izgalmát, méghozzá a valóságban, nem pedig a játékkonzolokon. Manapság ehhez már az eszközök is elérhetők, így egy lézerharc hangulata túlmutat a számháborúzásén.

Mik ezek a szükséges eszközök? Akár teremben, akár a szabadban kialakított pályán játszunk, biztosan szükségünk lesz fegyverekre. Ezek a lézerfényt kibocsátó játékfegyverek lehetnek egészen valóságos kinézetűek, vagy színesek és mókásak, mint egy vízipisztoly. A lényeg, hogy vörös lézerfényt bocsásson ki, amit ráirányíthatunk az ellenfeleinkre. Hogy a találatokból se törjön ki veszekedés, jó, ha a fegyvereken kívül számláló egységgel is rendelkezünk. Ezt a ruhánkra erősíthetjük, vagy külön mellényként is kaphatjuk. A számláló érzékeli a találatokat, így a kör végén biztosra mondhatjuk, kit hány találat ért.

A lézerfény miatt ne aggódjunk, alacsony frekvenciájú lézerről van szó, így a szembe jutva sem veszélyes. Sőt, mivel az számláló a felsőtesten helyezkedik el, az irányított lövések kizárólag a testre fognak célozni, hiszen csak így lehet pontot szerezni és győzni.

Egy izgalmas lézerharchoz már nem szükséges pályát foglalni és a helyszínre utazni. A Lazer M.A.D. sugárvetőivel a saját kertünkben is megvívhatjuk a magunk lézercsatáit. Alakítsunk ki fedezékeket, mert a stratégiai védekezés legalább olyan fontos, mint a pontos célzás.

<<Kattints a Lazer M.A.D játékokért!>>

Olvasd el többi cikkünket is:

Mezítláb az egészséges lábakért »

10 dolog, amit nem tudtál a LEGO-ról »

Top5 jelmezötlet gyerekeknek – otthonra is! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben