Djeco - szép kártyák és fejlesztő játékok

A szerencsehozó gekkóról elnevezett cég neve a minőségi és szemet gyönyörködtető kártyajátékok szinonimája. A memóriajátékok már túlmutatnak a párok egyszerű felfordításán. A szórakoztató játékmenetek kiválóan alkalmasak a gyerekek agyi fejlődésének támogatására. Ismerjük meg ezt a különleges irányzatot képviselő játékgyártót!

A céget egy francia édesanya alapította 1954-ben, ahol szórakoztató, de oktató játékokat kezdett fejleszteni és árulni. Az új irányzat bejött, hiszen a következő évtizedben számos díjat tudhatott a magáénak. Ezután a cég 1989-ig pihent, amíg az alapító hölgy fia át nem vette az irányítást. Kezdetben számos franciaországban addig ismeretlen játékot importáltak a világ minden tájáról, később pedig ezeket fejlesztették és szépítették.

A Djeco játékok egyik ismérve az esztétikum. A kártyák kivitelezése művészi, a rajzokon több grafikus, illusztrátor és fejlesztő dolgozik. A dizájnt a folyton fejlődik, a játékok pedig a szivárvány minden színéből merítenek, persze megfelelően harmonizáló palettákból.

A kreativitás és a minőség még nem minden. A játékok legfontosabb szempontja a használhatóság, a praktikum és a szórakoztatófaktor. A Djeco játékok célja az, hogy felkeltsék a gyerekek kíváncsiságát, felébresszék az érzékeiket, gazdagítsák a képzeletüket és ösztönözzék őket a világ felfedezésére. A játékok a gyerekek által kedvelt témákat dolgozzák fel: varázsvilág, kalózok, szörnyek, pizsamaparti, űrutazás.

A Djeco gyárt a teljes család által élvezhető társasjátékokat és az egészen kicsiknek szóló képkirakókat és rajztanuló készleteket. A legismertebb játékaik mégis a sokrétű kártyajátékaik. A kínálatukban fellelhető párkereső, ábra-összeállító, kézből lepakoló játék. A játékmenet minden játéknál más, csak a grafikák magas színvonala az, ami sosem változik. Djeco Logo

Olvasd el többi cikkünket is:

Készüljünk a húsvétra! II. – Nyuszi hopp! »

Készüljünk a húsvétra! I. – Tojáskaland »

A zsákbamacska és a kibontás öröme – fiúknak is »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben