Aréna a nappaliban

Rossz időben nehéz úgy lekötni a gyerekeket, hiszen bent nem tudják úgy kitombolni magukat, ahogy az udvaron vagy a parkban tennék. Nem kell rögtön a számítógép vagy a konzolok után nyúlni, ha versengést vagy izgalmat keresünk – még egyjátékos módban sem.

A díjnyertes Lufifejű bokszolókkal pillanatok alatt arénát varázsolhatunk a nappaliból. Csupán egy asztalnyi játéktérre van szükség, és már készen is állunk a közelharcra. Válasszunk színes lufikat a játékosoknak, fújjuk őket jó nagyra, és helyezzük a robotbokszolók testére. Ne felejtsük el feltenni rájuk a maszkokat sem!A díjnyertes Lufifejű bokszolókkal pillanatok alatt arénát varázsolhatunk a nappaliból. Csupán egy asztalnyi játéktérre van szükség, és már készen is állunk a közelharcra. Válasszunk színes lufikat a játékosoknak, fújjuk őket jó nagyra, és helyezzük a robotbokszolók testére. Ne felejtsük el feltenni rájuk a maszkokat sem!

Kék-zöld

A kontrollerek segítségével mozgásba hozott robotok ötféle reakcióra a képesek, így a legváratlanabb irányból támadhatnak ellenfelükre. A suhintás közben teljesen biztonságos karok az ütés végén apró tüskét tolnak előre, hogy kipukkasszák az ellenfél lufifejét. Ez azonban nehezebb, mint gondolnánk. Kitartásra, jó mozdulatkombinációkra és koncentrációra lesz szüksége annak, aki bajnokká szeretne válni.

  • Ha nincs partner a játékhoz, akkor válasszuk a roboton az automata módot, így a mesterséges intelligenciával szállhatunk szembe.
  • Ha egy küzdelem véget ért, fújjunk új lufit a vesztes nyakára, hogy rögtön revansot vehessen!

doboz

Októbertől kapható a webáruházunkban!

Olvasd el többi cikkünket is:

A nevetés pszichológiája »

Velünk kupon nélkül is jól jársz! »

7 last minute iskolakezdési tipp anyukáknak »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben